Skip to main content

Kambing Perap BBQ & Sos Black Pepper Lazat, Anda Patut Cuba

By April 14, 2020MAKAN2 min read
kambing perap bbq

Tempoh PKP kerana COVID-19 dah dipanjangkan lagi hingga ke 28 April. Hari-hari dok ulanng menu sama kan. Mana yang dah muak makan ayam hari-hari, nah ada kambing perap bbq dah siap masak. Tinggal nak panaskan sahaja.

1 pek itu bolehlah makan 2 orang kalau berjimat 3 orang pun boleh. Tengok selera masing-masing. Ini produk kawan saya, memang mereka ada kilang sendiri.

Kilang SALWA buatan muslim yang terletak di Bangi.

“Ish macam tak percaya, punyalah senang nak makan daging kambing!”
Ha kena percaya lah! Sekarang ni memang senang nak cari daging kambing perap bbq yang sedap. Yang suka sos black pepper pun ada. Jadi tak payah tunggu pergi ke kedai untuk makan, beli dan simpan Kambing Perap BBQ Salwa yang ini di rumah.
Bila time blur tak tahu nak masak apa, buka plastik dan masukan jer dalam microwave. Takde bahan pengawet asing pun digunakan masa proses nak buat ni. Semuanya bahan-bahan masakan yang kita biasa guna.
kambing perap bbq

KAMBING PERAP BBQ & SOS BLACK PEPPER

Sedap ya ampun gaissss. Kalian memang kena cuba. Kambingnya lembut, rasanya padu! Kahkah tak cukup sepeket!
Rasa macam kita masak sendiri okey, tak ada rasa macam kita beli. Gitu dia puny power

Ada 2 rasa, memang dah ada kambingnya dalam pek ini. Dah siap masak semua
Cuma kalian kena panaskan. Buka, isi dalam periuk, panaskan. Kalau malas, buka, isi dalam bekas dan masukkan dalam microwave. Settle.

Geng-geng bujang dan mak mak yang nak masak cepat sesuai sangatlah ni.
Tinggal panaskan ja! Semua dah masak!

Jadi hari ini saya nak kongsi dengan anda betapa senangnya nak makan kambing perap bbq keluaran Salwa ni.

Ada dua pilihan cara untuk panaskan :

CARA #1 : PANASKAN KAMBING PERAP BBQ & SOS BLACK PEPPER

  • Didihkan air panas dalam periuk.
  • Lepas tu terus masukkan 1 pack kambing perap.
  • Tak payah bukak pack pun takpe.
  • Biarkan 15 minit. Bukak dan terus boleh hidang!
kambing perap bbq
kambing perap bbq
kambing perap bbq
kambing perap bbq
kambing perap bbq

CARA #2 : BUKA & PANASKAN DALAM MICROWAVE

  • Letak dalam mangkuk yang sesuai sebab nak dihidang terus.
  • Panaskan 2- 3 minit ikut kesesuaian.
  • Siap untuk dimakan.
kambing perap bbq

Harganya murah, RM15 sahaja sepeket, ada 250gm. Ada dua jenis:

1. Blackpepper
2. BBQ.

Dua-dua sedap ya ampun!

RTE Kambing RM15/pek.

Beli terus dekat link ini, masukkan detail semua. HQ akan kurier terus ke rumah / tempat alamat kalian.
Jom share dan sebarkan pada kawan-kawan yg dah rindukan kambing perap.

Nak beli, terus klik sini :

Order Online Klik Sini!

Sumber Image & Info : KHM

Leave a Reply

error: Content is protected !!